Parasol med tilt - se de bedste modeller her

En parasol med tilt er utroligt praktisk, da den giver dig mulighed for at skærme for solen, selvom den ikke står højt på himlen. En parasol med tilt er derfor smart midt om dagen, ligesom du får mulighed at fordele sol og skygge på terrassen, altanen eller haven, hvis nogen ønsker at sidde i skyggen, mens andre vil sidde i solen.

En parasol med tilt er nem at håndtere, da du blot skal trække i en split, hvorefter den kan tiltes. Før du klapper din parasol med tilt sammen, er det nødvendigt, at du placerer den i sin oprindelige position. Herunder finder du et nøje udvalg af parasoller med tilt, som egner sig til de fleste behov. Parasollerne er udvalgt på baggrund af deres funktioner og udseende, og der er med garanti en model, der matcher dine ønsker.

Parasol med tilt - vi anbefaler disse modeller:

★ ★ ★ ★ ★

#1: Parasol med tilt

En god parasol med tilt.

Tjek pris her

★ ★ ★ ★ ★

#2: Parasol med tilt

En god parasol med tilt.

Tjek pris her

★ ★ ★ ★

#3: Parasol med tilt

En god parasol med tilt.

Tjek pris her

Hvis du køber en parasol med tilt via et link, du finder her på siden, får vi i de fleste tilfælde en lille provision af beløbet. Det har ingen omkostninger for dig. Vi har ikke selv prøvet de modeller, du finder her på siden.

Parasol med tilt - det skal du være opmærksom på, før du køber

Fordele ved parasol med tilt

Der er ikke noget bedre end at sidde og nyde solen i den danske sommertid. Den kan dog være skarp for øjnene, og den er direkte skadelig for huden, hvis du får for meget af den. Det er derfor en god idé at investere i en parasol med tilt, så du altid kan skærme for solen.

En parasol med tilt giver dig mulighed for at nyde udelivet hele døgnet, fordi du kan tilte parasollen til en position, hvor den skygger for solen – uanset hvor på himlen den er placeret. På denne side har vi samlet en lang række af parasoller med tilt i forskellige former og farver.

En parasol med tilt er god fordi:

  • Du slipper for at flytte rundt på parasollen.
  • Du kan skærme af for solen, så du ikke bliver solskoldet.
  • Du kan få mange forskellige modeller.
  • Du skal ikke bruge lige så lang tid på vedligeholdelse.

Vedligeholdelse af parasol med tilt

Parasoller med tilt giver dig mulighed for at få endnu mere skygge, end du ellers ville have fået med en almindelig parasol. Du kan vinkle en parasol med tilt, så den altid skærmer for solen, uanset hvor højt den står på himlen.

Hvis du ikke har en altanparasol, skal du købe en parasolfod til den. Det er vigtigt, da din parasol med tilt ellers vil blæse væk. Der følger typisk ikke parasolfod med til en parasol med tilt.

Alle de parasoller med tilt, du finder her på siden, er af ordentlige materialer, som kræver minimal vedligeholdelse. Alligevel er det en god idé at købe et overtræk til din parasol med tilt, så den er bedre beskyttet mod støv, snavs og pollen.