Baby hængekøje - se de bedste modeller her

En baby hængekøje er en praktisk løsning, når barnet skal have en lur. Med en baby hængekøje kan barnet ligge trygt og godt, imens det bliver vugget i søvn. En baby hængekøje er til at tage en lur i, og det er ikke til at lege i.

Der findes mange forskellige baby hængekøjer på markedet, og det er vigtigt, at du vælger den rigtige. Vi anbefaler, at du vælger en med et integreret sikkerhedsbælte, så barnet ikke risikerer at falde ud af hængekøjen og komme til skade.

De baby hængekøjer, du finder her på siden, er alle sikre. Vi har udvalgt de baby hængekøjer, vi synes er pænest og har de bedste funktioner. Du kan læse om fordele og ulemper ved de enkelte babyhængekøjer, så du nemt kan vælge den, der passer bedst til lige netop dit barn.

Parasol med tilt - vi anbefaler disse modeller:

★ ★ ★ ★ ★

#1: Baby hængekøje

En god og sikker baby hængekøje.

Tjek pris her

★ ★ ★ ★ ★

#2: Baby hængekøje

En god og sikker baby hængekøje.

Tjek pris her

★ ★ ★ ★

#3: Baby hængekøje

En god og sikker baby hængekøje.

Tjek pris her

Hvis du køber en baby hængekøje via et link, du finder her på siden, får vi i de fleste tilfælde en lille provision af beløbet. Det har ingen omkostninger for dig. Vi har ikke selv prøvet de modeller, du finder her på siden.

Baby hængekøje - det skal du være opmærksom på, før du køber

Hvorfor købe en baby hængekøje?

Der er god grund til at købe en baby hængekøje, hvis du vil sikre, at dit barn får taget gode og lange lure. I en baby hængekøje svajer barnet frem og tilbage – og på den måde bliver din baby lullet i søvn. Du kan samtidig gynge baby hængekøjen med hånden, hvis du vil give det lidt ekstra lækkert.

Der findes mange former for baby hængekøjer, men de fleste modeller har et indbygget sikkerhedsnet, så barnet altid er trygt, når det sover. En baby hængekøje er udelukkende til at tage en lur i, og det er derfor ikke noget, der skal bruges til leg.

Baby hængekøjer kan både bruges indendørs og udendørs, men særligt om sommeren er det en god idé med en udendørs baby hængekøje. Du skal blot huske at skærme af for solen – her kan du eksempelvis bruge et UV telt til baby.