Parasol (firkantet) - se de bedste modeller her

En firkantet parasol giver dig optimal skygge, når du har en stor terrasse. Du kan finde firkantede parasoller i mange forskellige modeller. Stokken fås i enten metal eller træ, mens selve parasollen fås både som hængende og almindelig.

En firkantet parasol er det oplagte valg både til terrassen, haven og altanen. Herunder finder du et nøje udvalg af firkantede parasoller, som alle passer til forskellige formål. Du kan se, hvor store de er, ved de enkelte firkantede parasoller, ligesom du kan se fordele og ulemper.

Firkantet parasol - vi anbefaler disse modeller:

★ ★ ★ ★ ★

#1: Firkantet parasol

En god firkantet parasol.

Tjek pris her

★ ★ ★ ★ ★

#2: Firkantet parasol

En god firkantet parasol.

Tjek pris her

★ ★ ★ ★

#3: Firkantet parasol

En god firkantet parasol.

Tjek pris her

Hvis du køber en baby hængekøje via et link, du finder her på siden, får vi i de fleste tilfælde en lille provision af beløbet. Det har ingen omkostninger for dig. Vi har ikke selv prøvet de modeller, du finder her på siden.

Firkantet parasol - det skal du være opmærksom på, før du køber

Hvis du leder efter en firkantet parasol til haven, terrasse, altanen eller camping, så bør du tjekke modellerne herover. Vi har fundet en række firkantede parasoller, som dækker langt de fleste behov.

En firkantet parasol er kendetegnet ved, at dugens form er kvadratisk. Samtidig er en firkantet parasol ofte stor, hvorfor den kan give skygge til store arealer. De mest populære firkantede parasoller er i mål, der hedder 3×3.

Hvis du har en altan eller et mindre areal, kan en mindre firkantet parasol være en oplagt mulighed. Du kan få firkantede parasoller i mange mål, og det handler om at vælge den, der egner sig bedst til netop det formål, du skal bruge den til.