Outdoor butikker i Danmark

Leder du efter en outdoor butikker, der sælger outdoor-udstyr? Her finder du en oversigt over de bedste og mest populære outdoor butikker i Danmark.

Friluftsland.dk

Friluftsland har eksisteret i næsten 40 år og har alt, hvad du skal bruge af outdoor-udstyr.

Gå til butik

55nord.dk

Hos 55nord.dk kan du få soveposer, rygsække, telte og en masse andet friluftsudstyr.

Gå til butik

Grejfreak.dk

Grejfreak.dk sælger outdoor og militær-udstyr med billige priser og gratis fragt ved køb over 499 kr.

Gå til butik

Naturligvis.dk

Naturligvis.dk er sælger telte, rygsække, soveposer, vandresko og outdoor-udstyr til lavpris.

Gå til butik

Godsejeren.dk

Godsejeren.dk sælger jagtudstyr og -påklædning, knive, tasker og andet outdoor-relateret udstyr.

Gå til butik

Vandreshoppen.dk

Vandreshoppen.dk sælger alt outdoor-udstyr til overlevelses- og vandretur.

Gå til butik

Pro-outdoor.dk

Pro-outdoor.dk har et af landets største udvalg af outdoor-udstyr. Gratis fragt og hurtig levering.

Gå til butik

Outdoorpro.dk

Outdoorpro.dk sælger militærgrej, outdoor-udstyr og alt andet, der relaterer sig hertil.

Gå til butik

Outmore.dk

Outmore.dk sælger outdoor-udstyr, telte, soveposer og lignende. Stort udvalg og gode priser.

Gå til butik

Outdoor-butikker og udstyr

Outdoor-butikker med outdoor-udstyr er ikke noget sjældent syn i Danmark. Outdoor og friluftsliv er den ultimative frihed, og det er et begreb, der dækker over en lang række af aktiviteter, som foregår i naturen under åben himmel. Det handler generelt om at være aktiv, social og lever i naturen, hvor vi ikke er begrænset af de rammer, det moderne samfund er indbegrebet af.

Uanset, om du elsker at være udenfor, fordi du dyrker vandring, klatring, camping, spejderlivet, kano, trekking eller bare elsker at tilberede mad over åben ild, så er outdoor-butikker essentielle for dig. Outdoor-butikker er fyldt med outdoor-udstyr, du skal bruge, når du lever et liv, hvor du ofte befinder dig i naturen.

Derfor skal du købe outdoor-udstyr i en online outdoor-butik

I Danmark findes der masser af outdoor-butikker, som allesammen har det tilfælles, at de tilbyder outdoor-udstyr, som egner sig til brug, når du befinder dig ude i naturen. Det kan være, at du er på udkig efter et par af de bedste vandrestøvler, en god lommelygte eller noget mere luksuriøst outdoor-udstyr som eksempelvis et gaskøleskab, lommelygte, luftmadras eller en luftpistol.

Ligegyldigt hvad du leder efter, kan du få det i en af de mange outdoor-butikker, der findes i Danmark. Det smarte er, at du ofte kan spare penge, når du køber dit outdoor-udstyr i en outdoor-butik, der sender varerne direkte hjem til dig. Samtidig slipper du for at skulle ud at prøve det først, hvilket kan være besværligt, hvis du ikke har en outdoor-butik, der befinder sig i nærheden af dig.

Vi har samlet en oversigt over de bedste outdoor-butikker i Danmark.
Vi har samlet en oversigt over de bedste outdoor-butikker i Danmark.

Vi guider til de bedste outdoor-butikker med outdoor-udstyr

Hos Outdoorland.dk guider vi dig til de bedste outdoor butikker i landet. På siden her finder du en stor oversigt over de mest populære outdoor butikker. Her kan du med stor garanti finde det, du søger indenfor outdoor-udstyr.

Samtidig tester og sammenligner vi forskelligt outdoor-udstyr indenfor de kategorier, vi synes, er relevante. På den måde slipper du for at gøre fejlkøb. Det kan i mange tilfælde være vanskeligt at finde hoved og hale i, hvilke outdoor-produkter der er de bedste. Særligt, når man blot læser om dem på nettet.

Derfor har vi udarbejdet en service, hvor vi lister de bedste outdoor-produkter fra outdoor butikker i Danmark. Så kan du nemt og simpelt læse fordele og ulemper ved de forskellige. Det er smart, fordi du ikke selv skal surfe nettet tyndt i din søgen efter outdoor-udstyr. Vi har testet den bedste sovepose, den bedste luftmadras test, det bedste liggeunderlag og en lang række andre outdoor-produkter. Uanset hvilken form for outdoor-udstyr, du nu leder efter, finder du det her.

Outdoor butikker anbefalet af ægte entusiaster

Hos Outdoorland.dk er det ægte outdoor-entusiaster, der skriver indholdet. Vi elsker at befinde os ude i naturen under den åbne himmel. Selvom vi ikke tester alle de produkter, vi skriver om, har vi det rigtige udgangspunkt for at kunne liste dem. På den måde bliver du udelukkende anbefalet outdoor-udstyr af kompromisløs kvalitet – medmindre andet er angivet.

Vi sætter en ære i at skabe så god en service for dig som besøgende. Vi hjælper dig til at træffe det rigtige valg, når du skal vælge det helt rigtige outdoor-udstyr hos den helt rigtige outdoorbutik. Når du klikker dig rundt og læser vores forskellige guides, anmeldelser og anbefalinger, finder du hurtigt ud af, at vi går grundigt til værks. Vi skriver mange købsguides hver måned, så du får den hjælp, du har brug for, når du skal finde den rigtige outdoor butik.

Du finder udelukkende de bedste outdoor-mærker til forskellige former for udendørsaktiviteter. Vi har en kæmpe passion for outdoor-livet med alt, hvad det indebærer. Derfor er vi godt rustet til at tilbyde dig en god og pålidelig service, når du skal finde den helt rigtige outdoor butik at gøre et køb i.

Det rigtige outdoor-udstyr forstærker oplevelsen

Der er noget særligt over at befinde sig udenfor under den åbne himmel. Der er en ro og en charme, som du ikke finder andre steder. Det er en unik og tiltrækkende oplevelse at være ude i naturen og nyde den stilhed, der findes derude. I Danmark og Skandinavien har vi nogle af de smukkeste omgivelser i verden. De venter udelukkende på, at du kommer og opdager dem.

Hvis du vil have det maksimale ud af din outdoor-oplevelse, er det vigtigt, at du har det helt rigtige outdoor-udstyr. Det gør dine oplevelser endnu bedre, fordi du ved, at du er ordentligt forberedt. Med det rigtige outdoor-udstyr fra den rigtige outdoor-butik kan du få en helt unik og enestående oplevelse.

Hvordan finder du den bedste outdoor butik?

Der er masser af forskellige outdoor-butikker i Danmark. Det kan være vanskeligt at vælge den, der er bedst til netop dit behov. Bare rolig, vi har gjort det tunge benarbejde for dig. Vi har listet de forskellige outdoor-butikker, som vi mener, er de bedste. Du skal blot kigge på den oversigt, du finder herover. Efterfølgende er du i stand til at vælge, hvilken butik der er bedst til netop dit behov.

Det bliver ikke nemmere at finde den helt rigtige outdoor-butik, når du skal investere i nyt outdoor-udstyr. Der er alt til overlevelsesturen, kanoturen, campingturen eller hvilken som helst anden tur, du skal på. De forskellige outdoor-butikker, du finder her på siden, har en masse lækkert outdoor-udstyr, som du helt sikker vil kunne bruge. De mærker, der sælges i outdoor-butikkerne, tæller blandt andet North Face-udstyr, Trangia-kogegrej, Ligt My Fire-spisegrej, Petzl-pandelamper, Jetboil-gasbrændere, Katadyn-vandrensning, Therm-A-Rest liggeunderlag og mange, mange flere.

Vi forsøger så vidt muligt at præsentere et så bredt og spændende udvalg af outdoor-butikker som overhovedet muligt. Du har altid en nem oversigt ved hånden, som du kan bruge til at surfe efter outdoor-grej på nettet.

Outdoor-butikker med det bedste udstyr

Herover finder du alle de outdoor-butikker i Danmark, som har et stort og bredt udvalg af outdoor-udstyr. De forskellige produkter, der føres i outdoor-butikkerne, bliver nøje udvalgt. Du præsenteres udelukkende for de bedste brands og produkter i hele verden.

Når vi udvælger butikkerne, foretager vi som regel selv et køb derfra for at teste, hvorvidt de lever op til de handelsbetingelser, der fremgår af deres hjemmeside. Det betyder, at vi kan stå inde for de outdoor-butikker, der fremgår af siden her, omend det ikke er alle vi har testet.

Har du en outdoor-butik, som ikke er på listen?

Hvis du har nogle forslag til generelle forbedringer i vores oversigt? Måske har du en anbefaling til en outdoor butik, som vi ikke har listet herover. Du er velkommen til at sende os en mail på kontakt@outdoorland.dk – så sørger vi for, at den kommer på listen, hvis den lever op til vores kvalitetskrav.

Friluftsland.dk

Friluftsland er en kæde, der består af ni outdoor butikker, en Fjällräven Brand Store samt ét stort centrallager, hvorfra alle ordre fra webshoppen bliver pakket og sendt. Det er muligt at besøge de fysiske outdoor butikker, hvis du ønsker at undersøge varerne på egen hånd eller blot ønsker personlig betjening.

Friluftsland har eksisteret i 40 år, men det betyder ikke, at forretningen er gået i stå. Friluftsland er en specialforretning, der har specialiseret sig i at sælge rygsække, sportssandaler, soveposer, jakker, telte, vandrestøvler og meget mere. Du finder udelukkende outdoor-udstyr af højeste kvalitet, når du besøger butikken eller handler i deres online outdoor butik.

Friluftsland åbnede første gang d. 15. juni 1980 i et kælderlokale, placeret på Nørrebro i København.  Butikslokalet var 16 m2, og det var vanskeligt at fylde hylderne ud med varer. Efter et år, hvor der havde været et fåtal af kunder i butikken, rykkede de videre til en mere attraktiv adresse – og dét blev startskuddet til Friluftsland, som du kender det i dag.

Besøg Friluftsland.dk

55nord.dk

55ºNORD er en online outdoor butik, der udspringer af den gamle FDF-butik samt ScoutShop A/S. Virksomheden blev stiftet i 2003, og der er udelukkende blevet satset på online salg. 55ºNORD har et stort udvalg af friluftsgrej og outdoor-udstyr, som befinder sig blandt billigste på markedet.

Grundlaget for 55ºNORD er at kunne tilbyde outdoor-entusiaster det helt rigtige udstyr til at kunne leve et aktivt outdoor-liv. Der bliver solgt alt fra rygsække, vandrestøvler, telte og uniformer i en utroligt god kvalitet. Sortimentet er bredt og spænder mellem det klassiske outdoor-udstyr og det moderne.

Besøg 55nord.dk