Outdoor-butikker med outdoor-udstyr i Danmark

Leder du efter en outdoor-butik, der sælger outdoor-udstyr? Her finder du en oversigt over de bedste og mest populære outdoor-butikker i Danmark.

Friluftsland.dk

Friluftsland har eksisteret i næsten 40 år og har alt, hvad du skal bruge af outdoor-udstyr.

Gå til butik

55nord.dk

Hos 55nord.dk kan du få soveposer, rygsække, telte og en masse andet friluftsudstyr.

Gå til butik

Grejfreak.dk

Grejfreak.dk sælger outdoor og militær-udstyr med billige priser og gratis fragt ved køb over 499 kr.

Gå til butik

Naturligvis.dk

Naturligvis.dk er sælger telte, rygsække, soveposer, vandresko og outdoor-udstyr til lavpris.

Gå til butik

Godsejeren.dk

Godsejeren.dk sælger jagtudstyr og -påklædning, knive, tasker og andet outdoor-relateret udstyr.

Gå til butik

Vandreshoppen.dk

Vandreshoppen.dk sælger alt udstyr, du skal bruge til vandreturen, ligesom du også finder andet outdoor-udstyr.

Gå til butik

Pro-outdoor.dk

Pro-outdoor.dk har et af landets største udvalg af outdoor-udstyr. Gratis fragt og hurtig levering.

Gå til butik

Outdoorpro.dk

Outdoorpro.dk sælger militærgrej, outdoor-udstyr og alt andet, der relaterer sig hertil.

Gå til butik

Outmore.dk

Outmore.dk sælger outdoor-udstyr, telte, soveposer og lignende. Stort udvalg og gode priser.

Gå til butik

Outdoor-butikker og udstyr

Outdoor-butikker med outdoor-udstyr er ikke noget sjældent syn i Danmark. Outdoor og friluftsliv er den ultimative frihed, og det er et begreb, der dækker over en lang række af aktiviteter, som foregår i naturen under åben himmel. Det handler generelt om at være aktiv, social og lever i naturen, hvor vi ikke er begrænset af de rammer, det moderne samfund er indbegrebet af.

Uanset, om du elsker at være udenfor, fordi du dyrker vandring, klatring, camping, spejderlivet, kano, trekking eller bare elsker at tilberede mad over åben ild, så er outdoor-butikker essentielle for dig. Outdoor-butikker er fyldt med outdoor-udstyr, du skal bruge, når du lever et liv, hvor du ofte befinder dig i naturen.

Derfor skal du købe outdoor-udstyr i en online outdoor-butik

I Danmark findes der masser af outdoor-butikker, som allesammen har det tilfælles, at de tilbyder outdoor-udstyr, som egner sig til brug, når du befinder dig ude i naturen. Det kan være, at du er på udkig efter et par af de bedste vandrestøvler, en god lommelygte eller noget mere luksuriøst outdoor-udstyr som eksempelvis et gaskøleskab eller en luftpistol.

Ligegyldigt hvad du leder efter, kan du få det i en af de mange outdoor-butikker, der findes i Danmark. Det smarte er, at du ofte kan spare penge, når du køber dit outdoor-udstyr i en outdoor-butik, der sender varerne direkte hjem til dig. Samtidig slipper du for at skulle ud at prøve det først, hvilket kan være besværligt, hvis du ikke har en outdoor-butik, der befinder sig i nærheden af dig.

Vi har samlet en oversigt over de bedste outdoor-butikker i Danmark.
Vi har samlet en oversigt over de bedste outdoor-butikker i Danmark.

Vi guider til de bedste outdoor-butikker med outdoor-udstyr

Hos Outdoorland.dk guider vi dig til de bedste outdoor-butikker i landet. På siden her finder du en stor oversigt over de mest populære outdoor-butikker, hvor du helt sikkert kan finde det, du søger indenfor outdoor-udstyr.

Samtidig tester og sammenligner vi forskelligt outdoor-udstyr indenfor de kategorier, vi synes, er relevante, så du slipper for at gøre fejlkøb. Det kan i mange tilfælde være vanskeligt at finde hoved og hale i, hvilke outdoor-produkter der er de bedste, når man blot læser om dem på nettet.

Derfor har vi udarbejdet en service, hvor vi lister de bedste outdoor-produkter fra outdoor-butikker i Danmark, så du nemt og simpelt kan læse fordele og ulemper ved de forskellige. Det er smart, fordi du ikke selv skal surfe nettet tyndt i din søgen efter den bedste sovepose, det bedste liggeunderlag eller hvilken form for outdoor-udstyr, du nu leder efter.

Outdoor-butikker anbefalet af ægte entusiaster

Hos Outdoorland.dk er det ægte outdoor-entusiaster, der skriver indholdet. Vi elsker at befinde os ude i naturen under den åbne himmel, og selvom vi ikke tester alle de produkter, vi skriver om, har vi det rigtige udgangspunkt for at kunne liste dem, så du udelukkende bliver anbefalet outdoor-udstyr af kompromisløs kvalitet, medmindre andet er angivet.

Vi sætter en ære i at skabe så god en service for dig som besøgende, så du hjælpes til at træffe det rigtige valg, når du skal vælge det helt rigtige outdoor-udstyr hos den helt rigtige outdoor-butik. Når du klikker dig rundt og læser vores forskellige guides, anmeldelser og anbefalinger, finder du hurtigt ud af, at vi går grundigt til værks, og vi skriver mange købsguides hver måned, så du får den hjælp, du har brug for, når du skal finde den rigtige outdoor-butik.

Du finder udelukkende de bedste outdoor-mærker til forskellige former for udendørsaktiviteter. Vi har en kæmpe passion for outdoor-livet med alt, hvad det indebærer, så vi er så godt rustet som muligt til at kunne tilbyde dig en god og pålidelig service, når du skal finde den helt rigtige outdoor-butik at gøre et køb i.

Det rigtige outdoor-udstyr forstærker oplevelsen

Der er noget helt særligt over at befinde sig udenfor under den åbne himmel. Der er en ro og en charme, som du ikke finder andre steder. Det er en unik og tiltrækkende oplevelse at være ude i naturen og nyde den stilhed, der findes derude. I Danmark og Skandinavien har vi nogle af de smukkeste omgivelser i verden, der udelukkende venter på, at du kommer og opdager dem.

Hvis du vil have det maksimale ud af din outdoor-oplevelse, er det vigtigt, at du har det helt rigtige outdoor-udstyr. Det gør dine oplevelser endnu bedre, fordi du ved, at du er ordentligt forberedt. Med det rigtige outdoor-udstyr fra den rigtige outdoor-butik kan du få en helt unik og enestående oplevelse.

Hvordan finder du den bedste outdoor-butik?

Der er masser af forskellige outdoor-butikker i Danmark, og det kan være vanskeligt at vælge den, der er bedst til netop dit behov. Bare rolig, vi har gjort det tunge benarbejde for dig. Vi har listet de forskellige outdoor-butikker, som vi mener, er de bedste, hvorfor du blot skal kigge på den oversigt, du finder herover, når du skal vælge, hvilken butik der er bedst til netop dit behov.

Det bliver ikke nemmere at finde den helt rigtige outdoor-butik, når du skal investere i nyt outdoor-udstyr til overlevelsesturen, kanoturen, campingturen eller hvilken som helst anden tur, du skal på. De forskellige outdoor-butikker, du finder her på siden, har en masse lækkert outdoor-udstyr, som du helt sikker vil kunne bruge. De mærker, der sælges i outdoor-butikkerne, tæller blandt andet North Face-udstyr, Trangia-kogegrej, Ligt My Fire-spisegrej, Petzl-pandelamper, Jetboil-gasbrændere, Katadyn-vandrensning, Therm-A-Rest liggeunderlag og mange, mange flere.

Vi forsøger så vidt muligt at præsentere et så bredt og spændende udvalg af outdoor-butikker som overhovedet muligt, så du altid har en nem oversigt ved hånden, som du kan bruge til at surfe efter outdoor-grej på nettet.

Outdoor-butikker med det bedste udstyr

Herover finder du alle de outdoor-butikker i Danmark, som har et stort og bredt udvalg af outdoor-udstyr. De forskellige produkter, der føres i outdoor-butikkerne, bliver nøje udvalgt, så du udelukkende præsenteres for de bedste brands og produkter i hele verden.

Når vi udvælger butikkerne, foretager vi som regel selv et køb derfra for at teste, hvorvidt de lever op til de handelsbetingelser, der fremgår af deres hjemmeside. Det betyder, at vi kan stå inde for de outdoor-butikker, der fremgår af siden her, omend det ikke er alle vi har testet.

Har du en outdoor-butik, som ikke er på listen?

Hvis du har nogle forslag til generelle forbedringer i vores oversigt, eller hvis blot du har en anbefaling til en outdoor-butik, som vi ikke har listet herover, kan du sende os en mail på kontakt@outdoorland.dk, så sørger vi for, at den kommer på listen, hvis den lever op til vores kvalitetskrav.