Outdoor hængekøje med myggenet: Overnat under åben himmel uden insekter

Med en outdoor hængekøje med myggenet kan du overnatte i det fri, uden du skal bekymre dig om myggestik og insektbid. Vi har samlet 5 praktiske outdoor hængekøjer med myggenet, som egner sig til overnatning i det fri.

Vi anbefaler disse 3 outdoor hængekøjer med myggenet:

Pro outdoor hængekøje med myggenet fra Ticket to the Moon

★ ★ ★ ★ ★

#1: Ticket to the Moon Pro

Fremragende pro outdoor hængekøje med myggenet til dig, der ofte overnatter over åben himmel. Let og nem at sætte op.

Tjek pris her

★ ★ ★ ★ ★

#2: Sea to Summit Jungle Outdoor

En virkelig god outdoor hængekøje med myggenet til en fornuftig pris. Der medfølger smarte remme, så du nemt kan opsætte den hurtigt.

Tjek pris her
God outdoor hængekøje med regnslag og tarp.

★ ★ ★ ★

#3: EXPED Scout Hammock Combi

Exped Scout Hammock Combi er en outdoor hængekøje med myggenet og regnslag. Her får du det hele, så du kan sove i fred for insekter og regn.

Tjek pris her

Hvis du køber en outdoor hængekøje med myggenet via et link, får vi i de fleste tilfælde en lille provision af beløbet. Det har ingen omkostninger for dig. Vi har ikke selv prøvet de modeller, du finder her på siden.

#1: Bedste outdoor hængekøje med myggenet til prisen

Ticket to the Moon - Pro hængekøje med myggenet

Ticket to the Moon Pro er en outdoor hængekøje med myggenet, som du nemt kan sætte op, når du skal overnatte i naturen. Vægten er utroligt lav, og både kvalitet og komfort er i top – og så vælter den samtidig ikke budgettet.

Tjek pris her
Pro outdoor hængekøje med myggenet fra Ticket to the Moon
Pro outdoor hængekøje med myggenet fra Ticket to the Moon

Det indbyggede myggenet er fremstillet i såkaldt Micromesh materiale, der giver dig en ultimativ beskyttelse mod myg og andre insekter. Samtidig skal du ikke gå på kompromis med åndbarheden eller komforten.

Myggenettet har ikke kun til formål at holde myg og insekter ude, mens du sover. Den modvirker også vindens susen, så du kan sove stabilt og sikkert, selvom det blæser. Der medfølger en smart pakpose, så den ikke fylder meget, når du har den med på farten.


Fordele

Outdoor hængekøje med integreret myggenet

Den vejer ikke meget

Du kan nemt og hurtigt sætte den op

Høj komfort, funktionalitet og åndbarhed

Der medfølger en pakpose

Ulemper

Dette er ikke en hængekøje med regnslag


Tjek pris her

#2: Bedste pro hængekøje med myggenet til lange ture

Sea to Summit – Jungle Outdoor hængekøje med myggenet

Jungle er en praktisk outdoor hængekøje med myggenet og regnslag. Den er produceret af Sea to Summit, som har specialiseret sig i outdoor udstyr. Outdoor hængekøjen har praktiske remme, lomme, myggenet og Drip Guard, der holder regnvand ude.

Tjek pris her

Remmene er i Dyneema med Quick Connect, så det er både nemt og hurtigt at opsætte denne outdoor hængekøje. Remmene har en funktion, der sikrer, at vand ikke løber ned i hængekøjen via snorene.

Du får leveret denne outdoor hængekøje i en praktisk pakpose, hvor du har det hele samlet, så du kan tage på tur med det samme. Hængekøjen kan holde til en vægt på op til 180 kilo, og den vejer kun 775 gram.


Fordele

Kan holde op til 180 kilo

Drip Guard sørger for der ikke kommer regnvand ind

Indbygget myggenet

Quick Connect sikrer hurtig opsætning

God komfort

Ulemper

Høj pris


Tjek pris her

#3: Bedste outdoor hængekøje med myggenet og tarp

EXPED Scout Hammock Combi hængekøje med myggenet og tarp

Hvis du har brug for en outdoor hængekøje med myggenet og regnslag i ét, så er denne model et oplagt valg. EXPED Scout Hambock Combi indeholder både hængekøje og overdække. Du kan trygt sove over jorden med denne outdoor hængekøje, da den holder dig varm og fri for regnvand.

Tjek pris her

Du kan benytte denne outdoor hængekøje hele nettet, selvom det regner. Det indbyggede myggenet sikrer, at du ikke får myggestik eller bliver bidt af insekter, når du sover under den åbne himmel i hængekøjen.

Der er mange fordele ved at overnatte i en outdoor hængekøje som denne frem for i et telt. Først og fremmest slipper du for at have lige så meget bagage med. Herudover tilpasser outdoor hængekøjen sig din krop, så du får en bedre søvn.

Hængekøjen kan fæstnes til flere positioner, og du kan blandt andet også bruge den som en hængende sofa, når du ikke skal sove. Den egner sig til personer på maksimalt 195 centimeter, og den kan bære op til 150 kilo.


Fordele

Outdoor hængekøje med myggenet og regnslag

Slidstærke materialer, der holder

Kan fæstnes i mange positioner

Fylder ikke meget

God komfort

Ulemper

Høj pris

Kan kun holde op til 150 kilo


Tjek pris her

#4: Bedste outdoor hængekøje til det lille budget

Amazonas – Mosquito Traveler

Mosquito Traveler fra Amazonas er en outdoor hængekøje med integreret myggenet. Den egner sig til dig, der ofte er på vandretur, men ikke har behov for hele pakken. Du vælter ikke budgettet med denne outdoor hængekøje med myggenet, da den fås til en fordelagtig pris.

Tjek pris her

Du åbner myggenettet med en lynlås, og når du ikke har behov for det, kan du blot vende outdoor hængekøjen rundt, hvorefter den fungerer som en almindelig hængekøje uden myggenet. Den er fremstillet af nylon, som er vævet på en særlig måde, der gør det ekstra åndbart og behageligt.

Når du overnatter i denne hængekøje, vil du opleve, at den omfavner din krop. Du styrer således også køjen med din krop – du kan eksempelvis åbne den, hvis du ligger på tværs i den. Det giver en lang række muligheder for at tilpasse hængekøjen til netop din foretrukne liggestilling.


Fordele

Du får meget for pengene

Åndbart og behageligt materiale

Outdoor hængekøje med myggenet

Du bliver omfavnet af køjen

God størrelse

Ulemper

Du kan få højere kvalitet, men det er dyrere

Ikke integreret regnslag


Tjek pris her

#5: Outdoor hængekøje med myggenet

Snugpak Jungle Hammock

Jungle Hammock fra engelske Snugpak er en outdoor hængekøje med indbygget myggenet. Den vejer kun 900 gram, hvilket inkluderer ophængningssystem, træbeskyttere og karabinhager. Den kan pakkes til en kompakt størrelse, så den er nem at have med på vandretur, sheltertur og lignende.

Tjek pris her

Outdoorhængekøjen har et indbygget myggenet i 20D-polyester, som har 1000 mesh pr 2,5 centimeter. Det forhindrer insekter i at forstyrre nattesøvnen, ligesom det også holder det værste dug ude af hængekøjen.

Det er nemt at hænge køjen op via det simple ophængningssystem. Det betyder, at du hverken skal fumle med knuder eller kno, da du blot vikler ophængningssystemet rundt om det ønskede træ, hvorefter du kan fastgøre karabinen.

Hængekøjen leveres med to tove på tre meter til fastgørelse. Den er produceret af faldskærmsnylon med tredobbelte nylonsømme, som sikrer en god holdbarhed, der ikke går i stykker sådan lige.


Fordele

Produceret af faldskærmsnylon

Holder myg og insekter ude

Nem at hænge op via ophængningssystemet

Fornuftigt prisniveau

Ulemper

Du kan få lettere outdoor hængekøjer


Tjek pris her

Guide til valg af outdoor hængekøje

Når du har en hængekøje med dig på vandre eller friluftstur, har du mulighed for at overnatte de fleste steder. Det eneste, det kræver, er, at der er to træer i nærheden, hvor du kan hænge din hængekøje.

Hvis du vil undgå begynderfejl, er det vigtigt, at du øver dig på at hænge din outdoor hængekøje op, før du tager den med på tur. Det kræver en smule øvelse, før du kommer til at ligge perfekt i din outdoor hængekøje.

Det er vigtigt, at du kan ligge i fred, når du sover – særligt, når det kommer til generende myggestik og insektbid. Derfor bør du vælge en outdoor hængekøje med myggenet, hvis du vil sikre dig, at du ikke bliver bidt af insekter, når du sover.

Du kan også vælge en outdoor hængekøje med myggenet og regnslag, hvis du vil undgå, at du bliver våd, såfremt det skulle blive regnvejr. Hvis du ikke kan finde en hængekøje med både myggenet og regnslag, er der altid mulighed for, at du kan købe et regnslag separat.

Regnslag kaldes også for tarp, hvorfor du kan øge dine muligheder for at finde en hængekøje, der egner sig til regnvejr, hvis du leder efter en hængekøje med tarp. Der findes mange modeller, og herover har du fået et indblik i et par af dine muligheder.

Skal du vælge en hængekøje med myggenet op tarp?

Hvis du ofte sover ude i din hængekøje, er det en god idé at vælge en hængekøje med myggenet og tarp. det er dog ikke altid nødvendigt, at du investerer i en outdoor hængekøje med tarp, da du altid har mulighed for at købe et separat efterfølgende.

Du kan eventuelt bruge en presenning som overdække, hvis du ikke køber en hængekøje med tarp. Når du har en tarp over hovedet, kan du ligge i læ for regnen, så du ikke ender med at vågne op kold og våd, fordi det er begyndt at regne om natten.

Undgå at vågne op våd og kold

Hvis du har en hængekøje med et fastsyet myggenet eller en anden snor, som er placeret over hængekøjen, kan du risikere, at du får vanddråber i hovedet fra snoren. Derfor er det en god idé at binde en tværgående snor på begge sider af din tarp eller regnslag, så regndråberne ikke samler sig på midten.

Sådan hænger du din outdoor hængekøje op

Hvis du vil være sikker på, at du hænger din hængekøje op rigtigt, bør du læse nedenstående guide. Det er samtidig vigtigt, at du behandler naturen ordentligt, hvorfor du kun skal vælge sunde og raske træer, når du hænger din outdoor hængekøje op.

#1: Du skal bruge god plads til din outdoor hængekøje

Det første, du skal gøre, når du hænger din outdoor hængekøje op, er at finde en god plads, som er egnet til formålet. Her skal du huske på, at en outdoor hængekøje ofte kræver mere plads, end man umiddelbart skulle tro.

Du bør derfor sikre dig, at der er mere end tre meter mellem de træer, som du hænger hængekøjen op i. Hvis du vælger det rigtige sted at hænge din hængekøje op, vil du få nemmere ved at finjustere den efterfølgende.

#2: Hæng din outdoor hængekøje i sunde og raske træer

Det er vigtigt, at du ikke hænger din hængekøje op i døde træer eller visne grene. Det er både vigtigt for, at du ikke kommer til skade, men det er også væsentligt, at træerne er solide nok til at kunne holde vægten.

Hvis du vælger et dødt træ, vil du risikere, at det tager skade, fordi det ikke kan tåle belastningen – og du risikerer samtidig, at det ikke kan holde din vægt, så du kan komme slemt til skade.

#3: Brug remme, som fordeler belastningen

Når du har fundet det helt rigtige sted at slå din outdoor hængekøje med regnslag op, er det vigtigt, at du ikke bruger et tyndt reb, da det slider på træets bark. I stedet bør du vælge et par brede remme, som fordeler belastningen optimalt.

Der findes mange forskellige outdoor hængekøjer, men det kan være en god idé at vælge en, hvor der medfølger remme til ophængning. Du kan eksempelvis vælge Ticket to the Moons strap, der kan bære helt op mod 200 kilo, uden træet tager skade.

Hæng din outdoor hængekøje i den rigtige højde

De fleste outdoor hængekøjer er beregnet til at skulle hænge, så linerne, de hænger i, peger 30 grader opad. Derfor er det samtidig vigtigt, at du sætter din hængekøje så højt, at du befinder dig et stykke fra jorden, når linerne peger 30 grader opad.

Hvis du vil have en god liggeposition i din hængekøje, kan det være en god idé at ligge skråt i den. Det vil give dig en mere flad og naturlig position, og du undgår samtidig, at din outdoor hængekøje bliver ustabil.