Lille grill: 5 gode bud på en transportabel grill

En lille grill til camping er praktisk, når du skal tilberede mad på campingpladsen, shelterturen, stranden eller i den lokale park. Med en lille grill kan du lave mad, uanset hvor du befinder dig. Vi har samlet 5 gode bud på transportabel grill, som du nemt kan have med.

Lille grill – Her er de 5 bedste modeller

Weber Q2000 er en lille praktisk gasgrill med masser af power.

★ ★ ★ ★ ★

#1: Weber Q2000

Weber Q2000 er en lille grill, som alligevel har en god størrelse. Den kan holde i mange år, og du går ikke galt i byen, når du vælger denne lille gasgrill. Perfekt til en grillaften i det fri med hele familien.

Tjek pris her
Lille og kompakt gasgrill, som er perfekt til farten.

★ ★ ★ ★ ★

#2: Weber Q1200

Weber Q1200 er en lille grill, som er nem at have med på farten. Den fås til en fornuftig pris, og du får her en grill, som kan holde i mange år. Den er perfekt, når hele familien skal have mad på farten.

Tjek pris her
Go-Anywhere er en lille transportabel grill, som du nemt kan have med på farten.

★ ★ ★ ★

#3: Weber Go-Anywhere

Hvis du er på udkig efter en kompakt, lille og transportabel grill, så finder du næppe en bedre løsning end Weber Go-Anywhere. Den egner sig perfekt som grill til camping, på shelterturen eller bare ved stranden.

Tjek pris her

Hvis du køber en lille grill du finder på denne side via et link, får vi i de fleste tilfælde en lille provision af beløbet. Det har ingen omkostninger for dig. Vi har ikke selv prøvet de modeller, du finder her på siden.

Lille grill / transportabel grill: Der er god grund til at investere i en lille grill, hvis du har sparsom plads. Mange danskere bor i storbyerne, hvorfor det langt fra er alle, der har en have. Her er en lille grill oplagt, da den kræver minimal plads.

En lille grill er samtidig en transportabel grill, hvorfor den er perfekt, hvis du skal grille i den lokale park, på stranden eller på shelterturen. Der findes mange forskellige modeller, du kan vælge mellem, når du er på udkig efter en lille grill.

Herunder har vi samlet en række af de bedste modeller, så du nemt kan finde den lille grill, der egner sig til lige netop dit behov. Uanset, om du skal bruge en lille grill til altanen, camping- eller shelterturen eller bare ønsker en transportabel grill, som er nem at flytte rundt, finder du den herunder.

#1: God lille gasgrill

Weber Q2000 – Lille gasgrill

Weber Q2000 er en lille grill med et æstetisk udseende og et stort grillareal, selvom den ikke fylder meget. Når du vælger Weber Q2000 får du en lille transportabel grill, som egner sig perfekt til båden, campingvognen, shelterturen eller ethvert andet sted, hvor du ikke kan have en grill af en almindelig størrelse med.

Tjek pris her
Weber Q2000 er en lille praktisk gasgrill med masser af power.
Weber Q2000 er en lille praktisk gasgrill med masser af power.

Denne lille grill har én brænder, og den egner sig derfor bedst til direkte varme. Den todelte støbejernsrist giver dig mange muligheder – og den kan bruges til alle typer af mad. Du kan også erstatte den ene side med en støbejernsplade, hvis du vil kunne lave scrambled eggs.

De to sammenklappelige sideborde giver dig mulighed for at sætte de ting, du ikke lige bruger, så du har rigeligt med arbejdsplads. Dette er det ultimative valg, hvis du er på udkig efter en lille transportabel grill, som er nem at have med på farten.

Der medfølger slange og regulator, som kan kobles til en almindelig gasflaske. Låget og bunden er i støbt aluminium, og denne lille grill forbruger 3.51 kw/t, hvorfor du er sikret mange timers grillning på én gasflaske.


Fordele
 • Lille transportabel grill, som er nemt at have med på farten
 • Låg og bund i støbt aluminium
 • Leveres med slange og regulator
 • Æstetisk og flot løsning
 • Masser af power
Ulemper
 • Høj pris, hvis du har et lille forbrug
 • Du kan få lettere modeller

Tjek pris her

#2: God lille gasgrill fra Weber

Weber Q 1200 – Lille gasgrill

Weber Q1200 er en lille gasgrill, som du nemt kan have med på farten. Q1000-serien er Webers mindste gasgrill, og den findes i to forskellige udgaver – Weber Q1000 og Weber Q1200, som har samme grillareal, men Q1200 er at foretrække af flere grunde.

Tjek pris her
Lille og kompakt gasgrill, som er perfekt til farten.
Lille og kompakt gasgrill, som er perfekt til farten.

Blandt andet er låget højere på Weber Q1200, hvilket giver dig bedre muligheder, når du eksempelvis skal grille kylling. Herudover er der sideborde på denne grill, som giver dig mulighed for at stille det, du ikke griller, grilludstyr og lignende.

Denne lille grill har et termometer i låget, som giver dig total kontrol over varmen. Tændingssystemet er elektronisk, så du blot skal holde knappen inde, hvorefter du starter gasgrillen. Selve grillristen er en todelt porcelænsemaljeret grillrist, som gør, at du nemt kan skifte den ene rist til en støbejernsplade, hvis du har behov for dert.

Weber Q1200 har en gasadapter, som fungerer sammen med Webers lille gasflaske på 450 gram. Denne er placeret i den tilhørende holder, der befinder sig på siden af grillen. Det er derfor en utroligt transportabel grill, da du ikke har besvær med en stor gasflaske.

Hvis du ønsker at bruge denne lille grill i haven, kan du i stedet tilkøbe et gasadaptersæt, så du kan slutte grillen til en større gasflaske. Det er praktisk, hvis du ikke har den med på farten, da en større gasflaske skal skiftes sjældnere.


Fordele
 • Kompakt og transportabel grill
 • 2 arbejdsborde, som du kan folde sammen
 • Elektronisk tænding
 • Fornuftig pris for lille grill
 • Indbygget gasadapter
 • Nem udskiftning af grillrist til støbejernsplade
Ulemper
 • Egner sig primært til små gasflasker
 • Er beregnet til Webers egne gasflasker

Tjek pris her

#3: God lille transportabel grill til farten

Weber Go Anywhere – Lille gasgrill

Weber Go-Anywhere er en lille grill, som anvender gas til grillning. Den er det oplagte valg, hvis du har brug for en lille transportabel grill, som ikke fylder meget, men som samtidig er god at grille på. Du kan nemt have denne transportable grill med på stranden, i campingvognen, på shelterturen eller bålet, da den ikke fylder meget.

Tjek pris her
Go-Anywhere er en lille transportabel grill, som du nemt kan have med på farten.
Go-Anywhere er en lille transportabel grill, som du nemt kan have med på farten.

Det kompakte design gør, at den lille grill ikke fylder ret meget, hvis du har den med i cykelvognen, på båden eller i campingvognen. Den er stor nok til at grille en større middag, og den kan bruges både ved direkte og indirekte grillning.

Grillarealet er på 41 x 25 centimeter, og stålbenene fungerer som lås, når den lille grill transporteres rundt. Der medfølger et nylonhåndtag, som ikke bliver varmt, hvis du skal flytte på den lille grill. Herudover får du 10 års garanti, når du vælger at købe Webers transportable grill, Go-Anywhere.


Fordele
 • Utroligt kompakt og transportabel grill
 • Stort grillareal på lille grill
 • Stålbenene fungerer som lås
 • Varmeskjold ved håndtag
 • 10 års garanti
 • Fornuftig pris
Ulemper
 • For lille som primær grill
 • Ikke så holdbar som Q-serien

Tjek pris her

#4: Lille kulgrill til camping

Weber Smokey Joe

Hvis du leder efter en lille kulgrill, som er nem at have med, er Webers Smokey Joe et oplagt bud. Her er tale om en lille grill i god kvalitet, som ikke koster alverden – og så er det en transportabel grill, som du nemt kan have med på stranden, sheltertur eller i parken.

Tjek pris her
Smokey Joe er en lille kulgrill, som er nem at have med dig på farten.
Smokey Joe er en lille kulgrill, som er nem at have med dig på farten.

Den er en perfekt størrelse, når du ikke skal tilberede mad til mange mennesker, men alligevel gerne vil have et godt måltid mad, når du befinder dig udenfor dit hjem. Smokey Joe er en lille grill, som måler 37 centimeter i diameter, og du kan få den i flere forskellige farver.

Når du vælger denne lille grill, får du 10 års garanti, og den holder i mange år. Den fungerer ikke med gas, så du skal sørge for at tilkøbe grillkul, hvis du skal have den med. Den skal bruge omkring en halv poste grillkul, hvis du skal tilberede eksempelvis en kylling.


Fordele
 • Transportabel grill, som er nem at have med
 • Æstetisk udseende
 • God holdbarhed
 • Lås på låget fungerer som håndtag
Ulemper
 • Lille kulgrill – fungerer ikke med gas
 • Du skal bruge en grillstarter

Tjek pris her

#5: Lille gasgrill til lavpris

Mustang Caravan – Lille transportabel gasgrill

Mustang Caravan er en nem og transportabel grill, som du nemt kan have med på farten. Den fylder ikke alverden, og den koster heller ikke det store, så den vælter ikke budgettet. Den kommer med en grillrist i støbejern, som nemt kan udskiftes.

Tjek pris her
Mustang Caravan er en praktisk lille grill, som ikke vælter budgettet.
Mustang Caravan er en praktisk lille grill, som ikke vælter budgettet.

Denne model er mørkegrå, og det er en 1-burner gasgrill, hvilket betyder, at der kun er én brænder. Den har en integreret opkobling til gasslange, men du skal købe regulator og slange separat, da det ikke er inkluderet i prisen.

Med denne lille grill får du en fin gasgrill, som egner sig perfekt til at have med på tur ud i det fri. Det er ikke den bedste kvalitet, hvorfor den ikke egner sig til hverdagsbrug, men den er perfekt som en lille grill, du kan have med til særlige lejligheder.


Fordele
 • Nem lille grill
 • Fungerer, som den skal
 • Transportabel grill, som du kan have med på farten
Ulemper
 • Ikke den bedste kvalitet
 • Gasslange og regulator medfølger ikke

Tjek pris her

#6: Transportabel grill som kan klappes sammen

Weber Traveller – Transportabel grill til gas

Weber Traveler er, som navnet antyder, en lille grill, som du nemt kan have med, når du er ude at rejse i Danmark. Den er perfekt til dig, der vil have velsmagende grillmad, selvom du ikke befinder dig hjemme i din egen have.

Tjek pris her
Weber Traveller er en sammenklappelig og transportabel grill.
Weber Traveller er en sammenklappelig og transportabel grill.

Dette er derfor en perfekt lille grill til camping, og du kan have den med, uanset om du skal på campingtur, picnic i skoven, strandtur eller ethvert andet sted, hvor der ikke er mulighed for at medbringe en større grill.

Den transportable grill til camping er nem at klappe sammen, så den kræver minimalt med plads. Den kan nemt være i bilens bagagerum eller endda i cykelvognen. Med Weber Traveler får du en lille gasgrill med en stor grillrist og et praktisk sidebord, som er integreret i stellet.

Grillen har robuste hjul, så du nemt kan køre den rundt, hvis der er behov for at flytte den. Herudover er der kroge på stellet, hvor du kan hænge grilludstyret. Grillen er udviklet til optimeret gasforbrug, uanset om du griller ved lav, medium eller fuld styrke.


Fordele
 • Perfekt lille grill til camping
 • Nem at have med på farten
 • Optimeret gasforbrug
 • Holdbar og solid kvalitet
 • Nem at flytte
Ulemper
 • Skal klappes sammen, når du transporterer den

Tjek pris her

#6: Transportabel grill som kan klappes sammen

Campingaz Party Gasgrill

Er du på udkig efter en lille grill, som ikke vælter budgettet, er Campingaz Party Grill det perfekte valg. Her får du en lille transportabel grill til en yderst fornuftig pris, og den er nem at have med, uanset hvor du skal hen.

Tjek pris her
Her får du en lille gasgrill til en virkelig god pris.
Her får du en lille gasgrill til en virkelig god pris.

Den fylder ikke meget, men den kan sagtens lave god grillmad. Grillristen har desuden en integreret stegeplade, så du har mulighed for at tilberede eksempelvis scrambled eggs, hvis du har behov for det.

Den lille grill er designet med en elektrisk tænding, så du blot skal trykke på en knap, hvorefter den tænder af sig selv. Du placerer nemt gasdåsen mellem grillens ben, så du ikke skal holde øje med, hvor gasdåsen befinder sig, når den er tilsluttet grillen.


Fordele
 • Grilltid på 4,5 timer ved én enkelt gasdåse
 • Utroligt skarp pris
 • Nem at have med på farten
 • Oplagt som lille grill til camping
Ulemper
 • Ikke specielt god kvalitet
 • Der medfølger ikke låg

Tjek pris her

Lille grill / transportabel grill - det skal du vide

En lille transportabel grill er perfekt til dig med sparsom plads

Når temperaturen tillader det, elsker vi danskere at grille. Hvis det stod til os, ville vi grille året rundt – og det er der da også nogle der gør. De fleste af os vælger dog at lave mad indenfor i varmen, når vinteren er på det højeste.

Grillpølser, saftige bøffer og grillspyd er dog ikke udelukkende forbeholdt dem, der bor i en villa og har have. Heldigvis findes der masser af små griller, som egner sig til dig, der bor med sparsom plads udenfor.

En lille grill fylder ikke så meget, og den kan derfor nemt bruges på steder, hvor der er sparsom plads – eksempelvis på balkonen, altanen, campingpladsen eller andre steder, hvor der er få kvadratmeter at gøre godt med.

I denne artikel finder du en lang række modeller, der henvender sig til dig, som er på udkig efter en lille grill. Med en lille grill får du alle de velkendte funktioner fra den traditionelle grill, men den er nemmere at have med at gøre på lidt plads.

En lille grill giver sommerstemning på altanen

Uanset, om du bor i lejlighed midt i byen eller af andre årsager har sparsom plads udenfor, så findes der mange små griller, som passer perfekt til få kvadratmeter. En lille grill fylder mindre, og den er nem at flytte rundt, så du kan placere den, hvor der er plads.

Du bør dog altid være opmærksom på de gældende regler, når du bruger en lille grill. Der kan være restriktioner for brugen af selv en lille grill, hvor du bor, og derfor kan det være, at du skal vælge en lille gasgrill eller en lille elektrisk grill i stedet.

En lille grill er perfekt til camping

Det gælder ikke altid om at have den største grill, når man er på camping. Faktisk er der adskillige fordele ved at have en lille grill, da den er langt nemmere at have med at gøre. Samtidig giver det dig en fleksibilitet, da den kræver minimal opbevaringsplads.

Du kan tage en lille grill med alle steder hen, og det er derfor langt nemmere, når du skal på campingtur – særligt, hvis du ikke har en campingvogn, hvor du kan transportere din grill. En lille grill er derfor det oplagte valg, hvis du skal på camping.

Tag en lille transportabel grill med på sheltertur eller i parken

En lille transportabel grill er perfekt til dig, der vil have mulighed for at tage grillen med dig. Hvis du planlægger at holde en hyggelig og uformel grillaften i den lokale park eller på stranden, er det oplagt at investere i en lille transportabel grill.

Du kan også tage din lille grill med på sheltertur (se shelter byggesæt her), hvor der er behov for så lidt oppakning som overhovedet muligt. En transportabel grill er nem at have med på farten, fordi den er lille og ikke vejer specielt meget.

Du kan vælge mellem transportable griller, som bliver fyret med kul eller gas. Der er ikke mulighed for at vælge en elektrisk grill, når du skal på sheltertur, da der typisk ikke er nogen strømforsyning i nærheden.

En lille gasgrill kan være praktisk

Hvis du skal på campingtur eller blot har brug for en lille grill på altanen, kan det være praktisk at vælge en lille gasgrill. Der er mange gode grunde til at vælge en lille gasgrill frem for en lille kulgrill – en lille gasgrill er nemmere at optænde, og du slipper for røgen.

Særligt på altanen er en lille gasgrill oplagt, da du slipper for at skulle tænde op i kul. Ikke alene tager det længere tid at tænde op i kul, men det kommer også til at svine mere, da det danner røg. Samtidig har en lille grill ikke lige så stor kapacitet, hvorfor kullene hurtigere brænder ud.

Du bør derfor vælge en lille gasgrill, hvis den skal bruges til altanen – men det er naturligvis dit eget valg. Du kan også vælge en lille kulgrill, hvis du synes, at det smager bedre og generelt er hyggeligere – for der er da også meget hygge med at fyre op i kul.