Lille grill - en transportabel grill til altanen, campingturen eller som ekstra grill

Lille grill / transportabel grill: Der er god grund til at investere i en lille grill, hvis du har sparsom plads. Mange danskere bor i storbyerne, hvorfor det langt fra er alle, der har en have. Her er en lille grill oplagt, da den kræver minimal plads.

En lille grill er samtidig en transportabel grill, hvorfor den er perfekt, hvis du skal grille i den lokale park, på stranden eller på shelterturen. Der findes mange forskellige modeller, du kan vælge mellem, når du er på udkig efter en lille grill.

Herunder har vi samlet en række af de bedste modeller, så du nemt kan finde den lille grill, der egner sig til lige netop dit behov. Uanset, om du skal bruge en lille grill til altanen, camping- eller shelterturen eller bare ønsker en transportabel grill, som er nem at flytte rundt, finder du den herunder.

Lille grill - vi anbefaler disse transportable grill:

★ ★ ★ ★ ★

#1: Lille grill

Lille grill

Tjek pris her

★ ★ ★ ★ ★

#2: Lille grill

Lille grill

Tjek pris her

★ ★ ★ ★

#3: Lille grill

Lille grill

Tjek pris her

Hvis du køber en lille grill du finder på denne side via et link, får vi i de fleste tilfælde en lille provision af beløbet. Det har ingen omkostninger for dig. Vi har ikke selv prøvet de modeller, du finder her på siden.

Lille grill / transportabel grill - det skal du vide

En lille transportabel grill er perfekt til dig med sparsom plads

Når temperaturen tillader det, elsker vi danskere at grille. Hvis det stod til os, ville vi grille året rundt – og det er der da også nogle der gør. De fleste af os vælger dog at lave mad indenfor i varmen, når vinteren er på det højeste.

Grillpølser, saftige bøffer og grillspyd er dog ikke udelukkende forbeholdt dem, der bor i en villa og har have. Heldigvis findes der masser af små griller, som egner sig til dig, der bor med sparsom plads udenfor.

En lille grill fylder ikke så meget, og den kan derfor nemt bruges på steder, hvor der er sparsom plads – eksempelvis på balkonen, altanen, campingpladsen eller andre steder, hvor der er få kvadratmeter at gøre godt med.

I denne artikel finder du en lang række modeller, der henvender sig til dig, som er på udkig efter en lille grill. Med en lille grill får du alle de velkendte funktioner fra den traditionelle grill, men den er nemmere at have med at gøre på lidt plads.

En lille grill giver sommerstemning på altanen

Uanset, om du bor i lejlighed midt i byen eller af andre årsager har sparsom plads udenfor, så findes der mange små griller, som passer perfekt til få kvadratmeter. En lille grill fylder mindre, og den er nem at flytte rundt, så du kan placere den, hvor der er plads.

Du bør dog altid være opmærksom på de gældende regler, når du bruger en lille grill. Der kan være restriktioner for brugen af selv en lille grill, hvor du bor, og derfor kan det være, at du skal vælge en lille gasgrill eller en lille elektrisk grill i stedet.

En lille grill er perfekt til camping

Det gælder ikke altid om at have den største grill, når man er på camping. Faktisk er der adskillige fordele ved at have en lille grill, da den er langt nemmere at have med at gøre. Samtidig giver det dig en fleksibilitet, da den kræver minimal opbevaringsplads.

Du kan tage en lille grill med alle steder hen, og det er derfor langt nemmere, når du skal på campingtur – særligt, hvis du ikke har en campingvogn, hvor du kan transportere din grill. En lille grill er derfor det oplagte valg, hvis du skal på camping.

Tag en lille transportabel grill med på sheltertur eller i parken

En lille transportabel grill er perfekt til dig, der vil have mulighed for at tage grillen med dig. Hvis du planlægger at holde en hyggelig og uformel grillaften i den lokale park eller på stranden, er det oplagt at investere i en lille transportabel grill.

Du kan også tage din lille grill med på sheltertur (se shelter byggesæt her), hvor der er behov for så lidt oppakning som overhovedet muligt. En transportabel grill er nem at have med på farten, fordi den er lille og ikke vejer specielt meget.

Du kan vælge mellem transportable griller, som bliver fyret med kul eller gas. Der er ikke mulighed for at vælge en elektrisk grill, når du skal på sheltertur, da der typisk ikke er nogen strømforsyning i nærheden.

En lille gasgrill kan være praktisk

Hvis du skal på campingtur eller blot har brug for en lille grill på altanen, kan det være praktisk at vælge en lille gasgrill. Der er mange gode grunde til at vælge en lille gasgrill frem for en lille kulgrill – en lille gasgrill er nemmere at optænde, og du slipper for røgen.

Særligt på altanen er en lille gasgrill oplagt, da du slipper for at skulle tænde op i kul. Ikke alene tager det længere tid at tænde op i kul, men det kommer også til at svine mere, da det danner røg. Samtidig har en lille grill ikke lige så stor kapacitet, hvorfor kullene hurtigere brænder ud.

Du bør derfor vælge en lille gasgrill, hvis den skal bruges til altanen – men det er naturligvis dit eget valg. Du kan også vælge en lille kulgrill, hvis du synes, at det smager bedre og generelt er hyggeligere – for der er da også meget hygge med at fyre op i kul.